Groentespeciaalzaak Vogels

Industrielaan 15
5342 ET Oss
0412-644655

Fruitmanden

Wilt u iemand een hart onder de riem steken, beterschap wensen of feliciteren? Met een door ons samengestelde fruitmand maakt u een mooi gebaar.

We hebben verschillende soorten fruitmanden die met zorg voor u worden samengesteld, rekening houdend met uw wensen en de seizoensgebonden producten. De inhoud van een fruitmand varieert van appels, mandarijnen, kiwi's, druiven, pruimen en een paar bananen. De fruitmand wordt afgemaakt met een pakje thee en/of een biologische vruchtensap. 

Fruitmanden zijn te krijgen in verschillende groottes.

  • € 20,-
  • € 25,- 
  • € 30,-
  • € 40,-
  • € 50,-

Bezorgen is mogelijk, de kosten hiervoor bedragen binnen  Oss  € 6,95

Bezorgkosten buiten  Oss is € 10,95 

 

Wij bezorgen door heel Nederland!

Werkfruit

Elke dag een verse schaal fruit op je werk aangeboden krijgen van de baas! Meedoen aan Werkfruit betekent nooit meer fruit meenemen van thuis. Dagelijks aan je bureau gezond snoepen en snacken. Beter voor je lijn, je wordt er ook fitter en gezonder van. Werkfruit leidt tot meer fun op de werkvloer en een betere werksfeer!

Met Werkfruit geen energiedip

Om de honger te stillen en energiedip te overwinnen ga je snoepen. Fruit is perfect om zonder schuldgevoel van te snoepen. Het is een heel geschikt gezond tussendoortje. Rond elf uur ’s morgens en om drie uur ’s middags krijgen veel mensen een energiedip. Met fruit kun je weer energie opbouwen op de werkvloer.

Fruitschaal, gezonde snoeppot

Snoepen is lekker. Maar niet altijd goed voor tanden en gewicht. Het kan ook gezonder. Snoep en snack gezond, eet dagelijks veel fruit op je werk. Met Werkfruit kom je ook makkelijker aan je 2x2. 2x2 staat voor ‘Elke dag 2 ons groenten en 2 keer fruit’. Deze hoeveelheid is minimaal nodig om fit en gezond te blijven stimuleert een gezonde levensstijl. Introduceer daarom een gevarieerde fruitschaal op je afdeling in plaats van de welbekende snoeppot. Het is veel leuker, gezelliger en gezonder om samen met je collega’s van fruit te snoepen.

Minder ziek met Werkfruit

In groenten en fruit zitten vezels, vitaminen en mineralen. Deze voedingstoffen zorgen ervoor dat je energie op peil blijven. Vitamine C in groenten en fruit zorgen dat je meer ijzer uit voedsel kan opnemen. Ook de anti-oxidanten in groenten en fruit bewaken je gezondheid. Als je iedere dag fruit eet ben je fitter en gezonder en je kan dus plezieriger werken. Door genoeg en wisselend fruit te eten wordt je ook minder snel ziek!

Meer plezier

Werkfruit zorgt voor meer fun op de werkvloer. Samen met collega’s fruit eten en ondertussen gezellig met elkaar praten. Een gezonde, verfrissende break die de werksfeer positief beïnvloed. Met Werkfruit krijg je meer plezier in het werk én gezelligheid!

Fruit van de baas

Werkfruit, een leuk en gezond extraatje van het bedrijf! Je baas laat zien dat hij aan je denkt. Bovendien geeft je baas ermee aan dat gezondheid hoog in het vaandel staat in het bedrijf. Fruit als een gift van de baas en werknemers zien Werkfruit veelal als een blijk van waardering.

Veel energie

Gemiddeld werk je 8 uur per dag. Dan verbruik je veel energie. Met Werkfruit heb je gezonde brandstof! 
Introduceer vandaag nog Werkfruit binnen je bedrijf!

Groentespeciaalzaak Vogels

Industrielaan 15
5342 ET Oss
0412-644655

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten